Wat doen wij?

Wat Doen Wij?


Wilt u een woning aankopen en zou u graag een advies willen hebben over de verbouwingsmogelijkheden en de daaraan verbonden kosten?  Of wilt u gaan verbouwen maar kunt u de mogelijkheden en consequenties niet overzien?


Bij De Aandacht bieden wij u een helder inzicht voor een standaard tarief van € 220,-- incl. BTW zonder verdere verplichtingen. En mocht u ons, na een -uiteraard- kosteloze offerte, de opdracht gunnen dan krijgt u dit bedrag direct  terug.


Een nieuwe woning bouwen of een nieuw bijgebouw?

Of we het nu hebben over traditionele nieuwbouw of een bouwwerk op maat, De Aandacht heeft in de loop der jaren al de nodige mooie projecten gerealiseerd.


Een uitbreiding van de woning of complete interne verbouwing?

Daar komt het specialisme van de Aandacht prima tot z’n recht.  Talloze particulieren en bedrijven gingen u voor.

Wij verbouwden inmiddels honderden woningen van alle mogelijke bouwjaren. En wanneer de woning vooroorlogs is dan gaat ons bouwhart nog sneller kloppen.

Uit onze eigen timmerwerkplaats komen dan speciale kozijnen houtprofielen en lijsten naar oud voorbeeld en met liefde voor het vak.


Installatiewerk

Traditioneel zal een aannemer al gauw een extern installatiebedrijf inhuren voor het doen aanleggen van gas water en CV.  Bij De Aandacht doen we dat liever in eigen beheer.  Van het vervangen van een wasmachinekraan tot het aanleggen van een complete CV installatie bent u bij de Aandacht aan het juiste adres.


Goot lek of een plat dak aan vervanging toe?

We zijn volledig ingericht om passende en kwalitatieve oplossingen te bieden.  Ook de vervanging van hemelwaterafvoeren of het oplossen van rioleringsproblemen gaan ons goed af. 


Schilderwerk

Onze schilders zijn ervaren en hebben al menige deur, dakkapel en compleet gebouw opnieuw in de verf gezet.

Ook voor behang- en sauswerk kunt u een beroep op hen doen.


 

Stukadoorwerk

Uw pleisterwerk aan vervanging toe of uw schoonmetselwerk zat? Onze stukadoor draait daar wel z’n hand voor om. En u weet toch dat het lage btw tarief doorgaans van toepassing is hiervoor?


Ruitbreuk of uw geïsoleerde ruiten van binnen beslagen?

Eén belletje en we staan bij u op de stoep om de eerste hulp te verlenen of de maat op te nemen voor een nieuwe ruit.


 

Isolatie

Toe aan een grondige isolatie van uw woning door toepassing van dubbel glas of isolatie van uw dak, wanden of vloer?

Graag helpen wij u aan een lagere energierekening. Ook kunnen wij u adviseren over de vele mogelijkheden op het gebied van lage btw  en het aanvragen van de benodigde subsidies.


Storingen

Veel aannemers hebben geen tijd meer voor de kleine storingsklussen. Bij De Aandacht halen we daar onze neus niet voor op.


Want elk probleem verdient De Aandacht om opgelost te worden!